Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/flemmingmeyer.dk/public_html/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2254
Terrasse – Meyer Tømer- og Snedkerfirma

Terrasse

Mit navn er Steen Steffensen, og jeg er osteopat i Slagelse. I min fritid renovere jeg ejendomme,  typisk med krævende
tømrerløsninger

Efter jeg har lært tømrermester Flemming Meyer at kende, er det ham jeg bruger.

Han ejer et ungt tømrerfirma i rivende udvikling.

Jeg kan godt lide hans interesse for godt håndværk. Han er altid vel forberedt og rigtig god til at holde aftaler.

Jeg er meget tilfreds med det han laver, og kan sagtens anbefale ham til fremtidige bygherrer.

 

Med venlig hilsen fra

Steen Steffensen

2018-02-06T19:43:48+00:00

This Is A Custom Widget

This Sliding Bar can be switched on or off in theme options, and can take any widget you throw at it or even fill it with your custom HTML Code. Its perfect for grabbing the attention of your viewers. Choose between 1, 2, 3 or 4 columns, set the background color, widget divider color, activate transparency, a top border or fully disable it on desktop and mobile.

This Is A Custom Widget

This Sliding Bar can be switched on or off in theme options, and can take any widget you throw at it or even fill it with your custom HTML Code. Its perfect for grabbing the attention of your viewers. Choose between 1, 2, 3 or 4 columns, set the background color, widget divider color, activate transparency, a top border or fully disable it on desktop and mobile.