Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/flemmingmeyer.dk/public_html/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2254
Udskiftning af vinduer og døre i parcelhus – Meyer Tømer- og Snedkerfirma

Udskiftning af vinduer og døre i parcelhus

//Udskiftning af vinduer og døre i parcelhus

Udskiftning af vinduer og døre i parcelhus

På grund af tidligere negative oplevelser med håndværkere var det med nogen betænksomhed at jeg henvendte mig til Flemming vedrørende udskiftning af vinduerne.

Men de betænksomheder kunne jeg godt have sparret mig, da planlægning og udførelsen af arbejdet forløb perfekt, og aftalte tider blev overholdt.

Det er rart at vide at skulle der igen blive behov for en tømrer/snedker kan man trygt kontakte Flemming.

2018-01-23T21:54:46+00:00

This Is A Custom Widget

This Sliding Bar can be switched on or off in theme options, and can take any widget you throw at it or even fill it with your custom HTML Code. Its perfect for grabbing the attention of your viewers. Choose between 1, 2, 3 or 4 columns, set the background color, widget divider color, activate transparency, a top border or fully disable it on desktop and mobile.

This Is A Custom Widget

This Sliding Bar can be switched on or off in theme options, and can take any widget you throw at it or even fill it with your custom HTML Code. Its perfect for grabbing the attention of your viewers. Choose between 1, 2, 3 or 4 columns, set the background color, widget divider color, activate transparency, a top border or fully disable it on desktop and mobile.